Sonntag, 26. Juli 2015

Guacamole inspired avocado dip

This dip is sooooo yummy in hot summer days! I created it when it was 35+ degrees outside and it was really refreshing. I got inspired because I saw so many recipes for guacamole, so I decided to do something similar... ;)
It's perfect to dip in your veggies or simply spread it on bread...


Ingredients:


1 ripe avocado
1 tomato
basil as much as you like 
lemon juice

How to:


Half the avo and take out the stone, then scoop out the flesh and put it into your food processor. Wash tomato and basil, cut the tomato in pieces and add it with the basil and the lemon juice also into the food processor. Blend until it becomes a smooth paste. Maybe you like to add some seasoning, I can recomend italian. Enjoy! 





Dieser Dip ist sooo lecker an heissen Sommertagen! Ich habe ihn gemacht, als es draussen über 35 Grad war und er war wirklich erfrischend. Ich habe mich von einem Guacamole Rezept inspirieren lassen, habe es aber vereinfacht... ;) 
Der Dip passt super zu Gemüse / Salat oder man kann ihn auch einfach auf Brot streichen...

Zutaten:


1 reife Avocado
1 Tomate
Basilikum, soviel man mag
Zitronensaft

Zubereitung:


Als erstes die Avocado halbieren und den Stein entfernen, dann das Fleisch rauslöffeln und es in den Hacker oder Hochleistungsmixer geben. Nun die Tomate und den Basilikum waschen, die Tomate in Stücke schneiden und beides mit dem Zitronensaft ebenfalls in den Mixer geben. Jetzt alles solange mixen bis eine cremige Paste entstanden ist. Fertig! Eventuell kann man es noch mit Italian Gewürz würzen, macht es noch ein wenig frischer. Guten Appetit! 

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